Het nieuwe seizoen is begonnen en Maha Moods is terug met een energieke nieuwe mix. Dit keer met JAEL achter de draaitafels. 

De getalenteerde Molukse muzikant, producer, DJ, zanger en vriend van Maha heeft een frisse mixtape gecreëerd om de hele zomer lang van te genieten. Of je nu alleen aan het chillen bent of met vrienden, een lange autorit tegemoet gaat of zin hebt om los te gaan en te dansen. Ontdek Jaels favoriete tracks van het moment, samen met veel gedraaide edits in Maha Moods
nieuwste mixtape. 

 

Of je nu alleen aan het chillen bent of met vrienden, een lange autorit tegemoet gaat
of zin hebt om los te gaan en te dansen. Ontdek Jaels favoriete tracks van het moment,
samen met veel gedraaide edits in Maha Moods nieuwste mixtape. 

- Zomer - Tshego - No Ties (MFR Souls Amapiano Remix)
100% summer vibes. De Zuid-Afrikaanse Amapiano is een heerlijke sound om naar te luisteren tijdens hete, zomerse dagen. 


- Kostbare herinnering - Phony Ppl - I Wish I Was A Chair
Bij deze track moet ik denken aan mijn eerste reis naar New York. Ik luisterde hem vaak op repeat terwijl ik door de straten van Brooklyn en Manhattan liep. Het was een hete zomer, en ik heb zelfs de lead zanger van de band (Elbee Thrie) gespot tijdens mijn reis!


- Nostalgisch - Aretha Franklin - (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
Mijn ouders hebben dit nummer wel meer dan duizend keer aangezet toen ik jong was. Dansend en meezingend in de woonkamer. Als ik alleen al de eerste noten van dit nummer hoor, word ik gelijk meegenomen naar flashbacks van toen. Mijn moeder en vader zijn altijd grote fans van Aretha geweest. 


- Liefdes verdriet - Brian Mcknight - One Last Cry
Brian is DE koning van het componeren en schrijven over liefde en liefdesverdriet in R&B. Ik ben dan ook erg geïnspireerd door zijn visie als songwriter. Dit nummer in het bijzonder, is super droevig. De combinatie van dramatische orkestrale strijkers, dromerige piano + rhode layers, en de super smooth vocals en lyrics van Brian zorgen ervoor dat je je verdrietig wíl voelen. Zelfs als je hart niet gebroken is, lol. 


- Lovesong - Musiq Soulchild - Settle For My Love (Feat. Aaries)
*Origineel uitgevoerd door Patrice Rushen. 
Ik hou van dit nummer. Heel veel. Als ik deze track hoor, voel ik me helemaal verliefd. De chemie tussen de man en vrouw is zo goed dat ik gelijk vlinders in mijn buik begin te voelen!


- Party - KDaGreat - Never Too Much Feat. Nyce
Ik ga helemaal gek als ik dit nummer speel of luister!! Ik kan nooit genoeg krijgen van deze zieke remix. Heel lang heb ik gewacht tot iemand recht zou doen aan dit nummer. Het maken van een remix is super cool, maar ook heel lastig. Ze hebben het toch gedaan, en het is sowieso een van mijn favoriete party anhtems!


- Guilty pleasure - Pearlchild - Caligurls+*
LOL!!! Deze flip is geweldig. Zelfs Katy Perry's a capella versie van "California Gurls" klinkt goed op de beat die Pearlchild heeft gemaakt. Tot zover mijn guilty pleasure, haha!!!