Vault by Vans en Wacko Maria komen samen voor een tweede drop deze lente! Vinyl Culture is als een rode draad door deze harmonieuze samenwerking geweven. En om deze prachtige, authentieke wereld tot leven te brengen hebben wij daarom onze goede vriend, deejay en producer Deejay Abstract, aka The President, gevraagd een mix te maken.

Een bericht van Deejay Abstract himself: Bless up mensen. Voor deze tape heb ik nummers geselecteerd die op repeat staan bij mij! Ik dacht, waarom zou ik deze niet delen met de lieve mensen van Maha, en natuurlijk, ook met JOU! Enjoy!

Een bericht van Deejay Abstract himself: Bless up mensen. Voor deze tape heb ik nummers geselecteerd die op repeat staan bij mij! Ik dacht, waarom zou ik deze niet delen
met de lieve mensen van Maha, en natuurlijk, ook met JOU! Enjoy!